In de buurt...

Ontdek de stukjes kust die je nog nooit hebt gezien.

Unieke ligging

Door onze ligging vlak aan de tramhalte Nieuwpoort Stad, is onze B&B Grand Cabaret te Nieuwpoort de ideale uitvalsbasis om onze kust te ontdekken. Neem de kusttram, ontdek en geniet. Om te starten vind je hieronder alvast enkele uit tips…

Lekker Eten bij Le Couver

De uitbaters Bart Coulier en Laure Vervier zijn niet alleen de gastheer en gastvrouw van Bed & Breakfast Grand Cabaret. Zij hebben ook een zeer lekker restaurant Le Couver, gelegen net naast de Bed & Breakfast. Hun specialiteiten zijn visgerechten, maar u kunt er ook terecht voor onder andere vleesgerechten.

Voor de kleinsten: Plopsaland

Met de kusttram naar Plopsaland of Plopsa Aqua. No stress, geen parkeergeld betalen en lekker genieten met de kinderen. En s’avonds wordt je terug voor de B&B Grand Cabaret te Nieuwpoort Stad afgezet. Wat wil een mens nog meer.

 

Onze kust bruist van de evenementen! Reserveer +32 (0)497 50 95 12

Lekker kuieren op de vrijdagmarkt

De wekelijkse marktdag in Nieuwpoort valt op vrijdag tussen 8 u en 12 u op het marktplein.  Vanaf 11.15 u wordt het marktgebeuren muzikaal opgeluisterd door de stadsbeiaardier. Deze markt bevind zich op 200m van de B&B.

Dobberen op het water met de Seastar

Zo hebt u onze haven nog nooit gezien. Lekker dobberend op het water in combinatie met een hapje en een drankje kunt u genieten van een rondvaart in de haven van Nieuwpoort.

Wacht niet langer en boek nu +32 (0)497 50 95 12
Om de gebruikerservaring te verbeteren en statistieken bij te houden, maakt onze website gebruik van cookies. Indien u akkoord gaat dat we sommige van deze gegevens opslaan, klik dan op akkoord. Indien u liever anoniem onze website wenst te bezoeken, klik dan op niet akkoord. Akkoord, Niet akkoord
501

Pin It on Pinterest

Share This